Tofwonen

Waarom wij samenwerken met Coenders bewind? Dat is heel simpel en krachtig uit te leggen. Onze visie van Tofwonen is dat de klant centraal staat en we mensen helpen. De manier waarop Coenders Bewindvoering werkt sluit daar naadloos op aan.

Bij een intake komt al snel naar voren dat menselijk zijn en omgaan met elkaar als gelijken vanzelfsprekend is. Carla is recht door zee, duidelijk maar niet onbelangrijk, is erg geïnteresseerd in de cliënt en niet alleen in zijn/haar financiën.

De dosis humor die daaraan toegevoegd word geeft cliënten vaak een gevoel van vertrouwen en dit uit zich vaak vrijwel meteen in openheid van zaken om sneller tot de kern van de financiële situatie te komen. De weg naar bewind voelt voor de meeste mensen aan als falen en roept schaamtegevoel op. Door de manier waarop Carla een intake voert, zorgt dat schaamtegevoel op de achtergrond verdwijnt en laat snel het ijs breken. “We zijn tenslotte allemaal mensen.”

Bovendien, is de bereikbaarheid voor de cliënten erg goed en ook de bereikbaarheid voor de hulpverleners snel en duidelijk. Wat er voor zorgt dat cliënten niet langer met hun vraag of wens hoeven rond lopen dan nodig is en dit bied rust. Zaken worden erg snel opgepakt en weet de cliënt maar ook de hulpverlener goed te vinden en de samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Met enige regelmaat hoor ik van cliënten terug, dit was een Tof gesprek. En laten wij dit als Tofwonen nou ook zo ervaren.

Als wij steekwoorden moet opschrijven die naar onze ervaring aansluiten bij Coenders bewind: Menselijk, duidelijk, samenwerken, daadkracht, humor, doorpakken, dienstverlenend, coachend, hulpvaardig, oplossingsgericht, geïnteresseerd, deskundig, tof.


Betty en Joost
www.tofwonen.net

 

Referenties

NIEUWS

Onze toffe collega Wendy heeft met ingang van 26 september een nieuwe uitdaging gevonden, na ruim 15 jaar in bewindvoerdersland waarvan de laatste 6 jaar bij ons. We willen haar bedanken voor haar inzet, humor en teamspirit.
Uiteraard wensen we haar alle geluk in haar nieuwe baan en we gaan haar zeker weer tegenkomen (werkgerelateerd en prive).