Het team aan u voorgesteld

 

Carla Coenders

Geboren in het mooie rozendorp Lottum. Na het behalen van mijn HAVO- diploma heb ik een jaar de opleiding voor tandartsassistente gevolgd. Maar het werken met en voor mensen trok me toch meer dan het assisteren aan de stoel. Vandaar ben ik dan ook gaan studeren in Eindhoven en heb daar in 1991 de HBO-opleiding CMW afgerond. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam geweest in het sociaal cultureel werk en specifiek in het jongerenwerk. Via allerlei banen in het jongerenwerk (Alkmaar, Haarlemmermeer, Soest, Alphen aan den Rijn, Veldhoven en Mill & St. Hubert) heb ik in 2009 mijn eigen bewindvoerderskantoor opgestart. 

Ik ben actief als beschermingsbewindvoerder/mentor en curator. Mijn kantoor is lid van de Horus en voldoet daarnaast aan de eisen van het landelijk kwaliteitsbureau van de rechtbank. We blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen door jaarlijks bijscholing te volgen.
Naast het regelmatig volgen van bijscholingen heb ik in 2016 de module levensexecuteur gevolgd.


Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt.

Christianne

Geboren en getogen in Horst en werkzaam als juridisch medewerker bij Coenders Bewind. 

 

In 2009 heb ik mijn Master Rechten afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben teruggekomen naar het Limburgse en ben 10 jaar werkzaam geweest als advocaat. Ik voerde voornamelijk een algemene praktijk en heb kennis opgedaan van diverse rechtsgebieden. Dat komt nu zeer van pas bij Coenders Bewind. Cliënten krijgen met veel verschillende juridische problemen te maken en daarin kan ik het team ondersteunen. 

 

Daarnaast ben ik als jurist werkzaam voor Coenders Nalatenschap en wikkel nalatenschappen af voor families of begeleid ze daarin. 

 

Het is fijn om te kunnen ondersteunen bij allerlei juridische kwesties. Coenders Bewind vormt een heel fijn team om in te werken. Bij ons op kantoor is geen dag hetzelfde!

 

Bianca

Mijn naam is Bianca, ik ben samenwonend en heb 3 kinderen. Ik heb de opleiding verzorging gedaan en ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest als keuken-assistent in een verzorgingstehuis. Dit was uiteindelijk niet mijn passie en ben me gaan oriënteren op iets anders. Ik heb uiteindelijk bij Scheidegger de opleiding administratie gedaan en zo ben ik terecht gekomen in het bewindvoerdersvak.

Per juni 2021 ben ik werkzaam bij Coenders Bewind. Voorheen was ik 20 jaar werkzaam als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. Ik ben terecht gekomen in een goed werkend team waarbij de cliënt voorop staat. Ik vind het zeer fijn om mensen te helpen daar waar nodig is.

 

 

Referenties

NIEUWS

Onze toffe collega Wendy heeft met ingang van 26 september een nieuwe uitdaging gevonden, na ruim 15 jaar in bewindvoerdersland waarvan de laatste 6 jaar bij ons. We willen haar bedanken voor haar inzet, humor en teamspirit.
Uiteraard wensen we haar alle geluk in haar nieuwe baan en we gaan haar zeker weer tegenkomen (werkgerelateerd en prive).